All Categories
  Search

  B&O Beolit 12 Geel

  €325.00
  €435.00
  Dit product is niet op voorraad
  De levertijd is onbekend
  Keurmerk webwinkel
  Betaal veilig met iDeal
  Betaal gemakkelijk en snel met PayPal
  Mastercard
  VISA
  American Express
  Bancontact / Mister Cash
  Sofort
  Bitcoin
  Manufacturer B&O
  Schitterende speaker met verbluffend goed geluid!
  Manufacturer part number: 1290921
  GTIN: 5705260039429

  B&O Beolit 12 Geel productbeschrijving

  De nieuwe B&O Beolit 12 is een winnaar in vele opzichten. Een schitterend, tijdloos design, 360° geluid waar je gemakkelijk een grote ruimte mee vult en met genoeg power om je party een boost te geven. Door de nieuwste Bluetooth technologie is het zelfs mogelijk om meerdere apparaten tegelijkertijd aan te sluiten. Kortom de ware kampioen onder de Wireless speakers.

  Design
  De B&O Beolit 12 is een beauty om te zien, ontworpen door de vrouwelijke designer Cecilie Man. Het retro design wordt gekenmerkt door de minimalistische vormgeving en de stoere leren band. Je smartphone blijft stevig op zijn plaats door de anti-slip bovenkant. Ook aan het oplaadsnoer is gedacht, deze zit onzichtbaar opgeborgen zodat het minimalistische design niet verstoord wordt.

  Geluid
  Zet je muziek aan op de B&O Beolit 12, sluit je ogen en je waant jezelf bij het waanzinnige live optreden van je favoriete band. Het 360° geluid vult je hele woonkamer of tovert een strandbarbecue met vrienden om in een echte beachparty.

  Bluetooth
  Bluetooth 4.0 maakt het mogelijk om de B&O Beolit 12 te verbinden met al je devices, zoals je smartphone, tablet of desktop. Verbind twee apparaten tegelijkertijd en maak er een waar DJ feestje van.

  Batterij
  De batterij is een ware krachtpatser, hij laat je op het hoogtepunt van je party niet in de steek. Volledig opgeladen speelt hij namelijk 24 uur je favoriete muziek af.