Alle Categorie├źn
  Zoek

  Drie nieuwe drones van Parrot

  woensdag 19 oktober 2016

  In rap tempo wordt de ene nieuwe drone na de andere gelanceerd. Er wordt flink geïnvesteerd in vliegcapaciteiten, in langere vliegtijden en in gebruiksvriendelijkheid. Naast de gewone quadrocopters zien we nu ook steeds meer drones op de markt verschijnen die meer weg hebben van een vliegtuig dan van een helikopter. Al deze nieuwe producten maken het de consument niet makkelijker. Het kiezen wordt steeds moeilijker. Om je een beetje op weg te helpen heb ik 3 nieuwe drones van het populaire merk Parrot voor je op een rijtje gezet: de Parrot Mambo, de Parrot Swing en de Parrot Bebop 2 met VR bril en skyscanner.

  Parrot Mambo – prima instapmodel met een vriendelijk prijskaartje

  Ben je op zoek naar een drone die je vooral wilt gebruiken voor de fun dan zou je zeker kunnen denken aan de Parrot Mambo. Deze mini drone wordt geleverd met twee accessoires die het vliegen nog uitdagender maken. Houd een echt luchtgevecht door met het kanon balletjes af te schieten of gebruik je drone als transporter. Hij kan namelijk worden uitgerust met een grijparm waarmee je kleine voorwerpen kunt oppakken en vervoeren. Deze drone kost slechts iets meer dan € 100 en is daarom een prima instapmodel voor aankomende piloten die binnenshuis hun vliegkunsten willen oefenen.

  Parrot Swing – voor echte racefanaten

  Ben je helemaal gek van snelheid dan is de Parrot Swing het perfecte model voor jou! Dit is geen traditionele quadrocopter. Hij heeft vaste vleugels waardoor hij de vliegcapaciteiten van een vliegtuig bezit. Opstijgen doet hij verticaal maar vliegen doet hij  horizontaal. En hoe! Hij kan snelheden van wel 30 kilometer per uur behalen, hoe cool is dat?

  Het vliegen wordt nog leuker met de besturing via de flypad. Deze afstandsbediening heeft een WiFi versterker waardoor het bereik vergroot wordt tot wel 60 meter. Je bestuurt de Parrot Swing met de twee joysticks, alsof je zelf in de cockpit zit. Simpelweg de gratis app downloaden op je smartphone, deze op de flypad klikken en je bent ready for take off. Alle vlieggegevens verschijnen nu op je smartphone. Dit model heb je voor minder dan € 140 en is voor piloten in spe een uitdagende drone.

  Parrot Bebop 2 met VR bril en skycontroller – voor een ultieme vliegervaring

  De Parrot Bebop 2 is het paradepaardje van dit populaire merk. De vliegcapaciteiten zijn uitstekend maar waar het om gaat bij dit model is de meegeleverde VR bril. Met deze bril beleef je een echt vliegavontuur. De buitenwereld bestaat niet meer, het is alleen jij en de elementen. Maar dat is nog niet alles! De besturing gaat via de skycontroller die zelfs met VR bril op nog is te bedienen, zo voelt het helemaal alsof jij de piloot bent. De skycontroller dient net als bij de Parrot Swing als WiFi versterker en geeft je en bereik van wel 2 kilometer. Voor dit model moet je wel diep in de buidel tasten, hij kost bijna € 700. Maar ik weet zeker dat je er geen spijt van zult hebben, het vliegen met de VR bril is echt een ultieme ervaring J

  Mocht je nog vragen hebben over welke drone voor jou geschikt is, schroom dan vooral niet om ons via de chat te benaderen. Stiekem hebben we natuurlijk alle drones uitgeprobeerd en kunnen je daarom goed adviseren.

  Plaats uw commentaar