Alle Categorieën
  Zoek

  GoPole

  GoPole Reach

  Bij Gek op Gadgets vindt u diverse producten van innovatieve merken zoals GoPole. GoPole is het accessoires merk van GoPro, het merk van de populaire actioncams. GoPole maakt het filmen van een afstand of verschillende perspectieven een stuk eenvoudiger en leuker. Breid de capaciteiten van je GoPro uit met de GoPole accessoires! Lees verder...

  GoPole Reach bij Gek op Gadgets

  De GoPole Reach is een telescopische verlengstok voor de GoPro actioncam. De GoPole Reach maakt het mogelijk om uit een andere hoek te filmen zodat je een nóg mooier effect krijgt tijdens het filmen.

  De GoPole Reach is gemakkelijk mee te nemen door zijn lichtgewicht en solide ontwerp. Door middel van de twist-lock is het mogelijk om je GoPole uit te schuiven tot wel 101 cm. Schuif je de GoPole Reach in? Dan is de verlengstok slechts 43 cm lang. Handig voor in je rugtas! Je kunt je GoPro camera eenvoudig en veilig op de GoPole Reach vastmaken, zonder extra accessoires.

  GoPole maakt het filmen een stuk leuker

  Alle accessoires van GoPole maken het filmen met een GoPro een stuk eenvoudiger én leuker. Maak de GoPole Arm vast aan je helm en film alles wat je ziet of doet tijdens het rijden op je motor of bij een andere sport. Door dit accessoire heb je je handen vrij zodat jij je kunt focussen op je passie, en de GoPro al het overige werk doet. Film je graag in het water maar ben je bang om je GoPro kwijt te raken in zee? Maak dan kennis met de GoPole Bobber! Dit GoPole accessoire dient zowel als handgreep en als reddingsboei. Door zijn felle kleur raak je hem gegarandeerd niet kwijt in het water.

  GoPole heeft diverse accessoires en voor ieder wat wils. Bekijk de producten van GoPole in ons ruime assortiment en bestel je gadgets vandaag nog bij GekopGadgets.nl.

  Sorteer op

  GoPole Base

  €39,00
  Stevige en compacte driepoot voor je GoPro camera

  GoPole Bobber

  €29,95
  Handgreep en reddingsboei voor je GoPro camera

  GoPole Evo

  €20,00 €39,00
  Verlengstang voor je GoPro camera

  GoPole Evo 2.0

  €39,00
  Verlengstang voor je GoPro camera

  GoPole Grenade Grip

  €25,00
  Stevig handvat voor je GoPro camera

  GoPole Lenspen

  €15,50

  GoPole Reach 2.0

  €60,00
  Telescopische verlengstang voor je GoPro

  GoPole The Arm

  €20,00 €25,00
  Breng jezelf in beeld met je GoPro!

  GoPole The Arm 2.0

  €25,00
  Breng jezelf in beeld met je GoPro!