All Categories
  Search

  iHealth

  iHealth

  Bij Gek op Gadgets vindt u diverse producten van innovatieve merken zoals iHealth. Alle producten van iHealth zijn gemaakt om je gezondheid te meten en op peil te houden. Tevens zorgt iHealth ervoor dat je in connectie blijft met je gezondheid. Dit kun je met de producten van iHealth doen door ze te koppelen aan een applicatie op je smartphone. Op deze manier houd je je hartslag, BMI, bloedsuikerspiegel en bloeddruk in de gaten. Lees verder...

  iHealth glucosemeter

  De glucosemeters van iHealth zijn er in diverse vormen en maten. Ons assortiment bevat iHealth glucosemeters met bedrading en zonder bedrading. Tijdens het meten maakt je glucosemeter verbinding met je smartphone door middel van bluetooth. De glucosemeter van iHealth zorgt ervoor dat je binnen no time je resultaten binnenkrijgt op je smartphone. Aan jou de keus of je de resultaten afleest op de glucosemeter of in de applicatie op je smartphone!

  Met de iHealth glucosemeter kun je niet alleen de resultaten meten, maar ook bijhouden en beheren. In de applicatie kun je herinneringen instellen voor de eerstvolgende metingen of het nemen van medicijnen. De glucosemeter van iHealth is meer dan alleen een glucosemeter!

  iHealth glucosemeters bij Gek op Gadgets

  Ieder product van iHealth is te koppelen aan je smartphone. Op deze manier kun je je gezondheid meten, bijhouden en beheren op een snelle en eenvoudige manier. Niet alleen bij de glucosemeters is dit het geval, maar ook bij de bloeddrukmeters, weegschalen en oximeters. De iHealth HS3 BMI-weegschaal maakt het bijvoorbeeld mogelijk om de weegschaal te bedienen vanaf je telefoon. Evenals de iHealth BP7 bloeddrukmeter, waar je naast het meten van je bloeddruk, ook nog eens je hartslag kunt meten.

  De iHealth producten zijn verkrijgbaar in diverse maten en versies. Bekijk de producten van iHealth in ons ruime assortiment en bestel je gadgets vandaag nog bij Gekopgadgets.nl.

  Sort by

  iHealth BG1 Align Glucosemeter

  €19.95

  iHealth BP5 Bloeddrukmeter

  €79.00 €99.00
  Draadloze bloeddrukmeter in verbinding met je smartphone of tablet!

  iHealth BP7 Bloeddrukmeter voor pols

  €79.00
  Draadloze bloeddrukmeter voor om je pols in verbinding met je smartphone of tablet!

  iHealth Edge activitytracker

  €79.00
  Activitytracker van iHealth

  iHealth HS3 BMI weegschaal

  €69.00
  Bleutooth BMI weegschaal, met je telefoon of tablet te bedienen!

  iHealth HS4 Weegschaal Lite

  €65.00 €79.00

  iHealth HS5 WiFi en Bluetooth BMI weegschaal

  €115.00
  Meet je gewicht en BMI met deze weegschaal met Bluetooth en WiFi

  iHealth PO3 Draadloze Oximeter Pulse

  €69.00
  Draadloze Oximeter