All Categories
  Search

  Joby Telefoonhouder voor in de auto GripTight Auto Vent Clip XL

  €25.95
  Dit product is niet op voorraad
  Neem contact met ons op voor de actuele levertijd
  Keurmerk webwinkel
  Betaal veilig met iDeal
  Betaal gemakkelijk en snel met PayPal
  Mastercard
  VISA
  American Express
  Bancontact / Mister Cash
  Sofort
  Bitcoin
  Manufacturer Joby
  Handige telefoonhouder van Joby
  Manufacturer part number: JB01382-BRU
  GTIN: 0817024013820

  Joby Telefoonhouder voor in de auto GripTight Auto Vent Clip XL productbeschrijving

  Deze houder voor je smartphone klem je eenvoudig en veilig in het ventilatierooster in het dashbord. De 20° kogelkop zorgt ervoor dat je smartphone altijd de juiste zichthoek heeft als hij wordt gebruikt als bijvoorbeeld een navigatieapparaat. Maar ook snel een contact opzoeken en veilig handsfree bellen behoren zo tot de mogelijkheden. Een houder die door middel van een zuignap aan de voorruit wordt bevestigd wil nogal eens losschieten vanwege bijvoorbeeld extreme hitte, de GripTight Auto Vent Clip daarentegen blijft altijd perfect op zijn plaats.

  Voor welke apparaten bedoeld?

  Het zit al verwerkt in de naam: deze XL uitvoering is bedoeld voor de grotere smartphone modellen met een breedte tussen de 69mm en 99 mm. Hieronder vallen onder andere alle Iphone 6 uitvoeringen, de Samsung Galaxy S6 en de Nokia Lumia telefoons.

  Gebruiken

  De GripTight Auto Vent heeft een universele statiefaansluiting waardoor hij tevens op een statief kan worden geschroefd. Zo maak je met je smartphone de mooiste (niet bewogen) video’s. Een andere handige gebruiksmogelijkheid is in het vliegtuig. Met de Airplane Clip adapter haak je hem eenvoudig achter je klaptafeltje. Lamme armen omdat je een filmpje wil bekijken in het vliegtuig behoren tot het verleden.

  Product tags