All Categories
  Search

  Parrot Minidrone Mambo + 2 accessoires

  €119.00
  Dit product is niet op voorraad
  Neem contact met ons op voor de actuele levertijd
  Keurmerk webwinkel
  Betaal veilig met iDeal
  Betaal gemakkelijk en snel met PayPal
  Mastercard
  VISA
  American Express
  Bancontact / Mister Cash
  Sofort
  Bitcoin
  Manufacturer Parrot
  Manufacturer part number: PF727001AA
  GTIN: 3520410038082

  Parrot Minidrone Mambo + 2 accessoires productbeschrijving

  Wil je nog meer plezier beleven aan je drone? Dan is de Parrot Minidrone Mambo echt is voor jou! Deze quadrocopter wordt namelijk geleverd met twee accessoires, waardoor het vliegen nog leuker wordt.

  Twee accessoires: klein kanon + grijparm

  Bovenop de drone kan een klein kanon worden bevestigd die balletjes kan afschieten tot 2 meter ver. De 6 balletjes worden om de 1,5 seconden gelost.
  De grijparm wordt aan de onderkant van de drone bevestigd en kan objecten dragen. De objecten mogen niet zwaarder zijn dan 4 gram. De grijparm gaat open en dicht door middel van een timersysteem.

  Vliegtijd Parrot Minidrone Mambo

  De maximale vliegtijd van de Parrot Mambo is 9 minuten. Houd er wel rekening mee dat als de accessoires worden gebruikt dit invloed heeft op de vliegtijd, deze wordt beperkt tot 8 minuten. Het opladen van de accu duurt zo’n 30 minuten.

  Gemakkelijk te bedienen

  Dankzij de geavanceerde flight controller en de sensoren is de Parrot Mambo gemakkelijk te bedienen. Zo makkelijk dat zelfs als je de controllers loslaat hij stabiel in de lucht blijft door het auto pilot systeem waar hij mee is uitgerust.