Alle Categorieën
  Zoek

  Wahoo

  Wahoo Fitness

  Bij Gek op Gadgets vindt u diverse producten van innovatieve merken zoals Wahoo Fitness. De producten van Wahoo Fitness maken het mogelijk om te trainen en je gezondheid op peil te houden of te verbeteren met technologie zoals je nog nooit eerder hebt gedaan. En dat is leuk! De producten van Wahoo Fitness zijn uitsluitend te gebruiken met iOS-apparaten zoals de iPhones 4S t/m 6. Lees verder...

  Wahoo Fitness gadgets

  De Wahoo Balance weegschaal houdt je gewicht bij en helpt bij het behalen van je streefgewicht door je vorderingen te registreren. Tevens houdt Wahoo Balance alle resultaten bij gedurende een periode die je zelf kunt bepalen.

  De eerste door iPhone aangestuurde fietscomputer is de Wahoo RFLKT-fietscomputer. De fietscomputer is weer- en schokbestendig en fungeert als tweede scherm; hierdoor hoef je niet meer naar je telefoon te grijpen tijdens een work out. Op deze manier train je licht en innovatief; want de Wahoo RFLKT-fietscomputer weegt maar 57 gram. Daarnaast ontvangt en toont het apparaatje je belangrijkste fietsgegevens zoals hartslag, snelheid en muziekgegevens. De fietscomputer maakt sporten stukken veiliger want je telefoon blijft in je broekzak.

  Wahoo Fitness bij Gek op Gadgets

  Wahoo Fitness maakt het mogelijk om je gezondheid te combineren met technologie. Op deze manier kun je je gezondheid meten, bijhouden en beheren op een eenvoudige en leuke manier. Daarnaast zorgt de Wahoo TICKR Run hartslagmeter ervoor dat je kunt trainen op basis van je hartslag. De Burn- en burst-waarden worden na twee eenvoudige test gegeven waarna het gewenste doel wordt gekozen en je kunt beginnen met trainen! De TICKR Run meet je bewegingen en helpt je verder bij je training.

  De innovatieve producten van Wahoo Fitness zijn verkrijgbaar in de webwinkel van Gek op Gadgets. Bekijk de producten van Wahoo Fitness in ons ruime assortiment en bestel je gadgets vandaag nog.

  Sorteer op

  Wahoo Fitness Balance Body Scale

  €79,00

  Wahoo Fitness RFLKT Fietscomputer

  €99,00
  De fietscomputer die door je iPhone wordt aangestuurd!

  Wahoo Fitness TICKR Hartslagmeter

  €59,00
  Train op basis van je hartslag!

  Wahoo PROTKT Bike Case iPhone 5/5S

  €49,00
  Perfecte bescherming op de fiets voor je iPhone 5/5S