Alle Categorie├źn
  Zoek

  WeGrill One maakt van iedereen een keukenprins(es)

  woensdag 14 september 2016

  Er is toch niets gezelligers dan met vrienden een warme zomeravond door te brengen met een drankje en een hapje? Dat hapje moet natuurlijk wel van de barbecue komen!

  Tover een perfect stukje vlees op tafel met de WeGrill One

  Dat hapje van de barbecue is helaas wel mijn valkuil. De hele dag ben ik bezig met de voorbereidingen om ’s avonds te kunnen schitteren met mijn zalige salades, sausje en cocktails en uh, natuurlijk een mooi stuk vlees van de barbecue. Maar als de gasten eenmaal arriveren heb ik weinig tijd voor mijn mooie rosbief en voor ik het weet zitten mijn gasten op en doorgebakken taai stuk vlees te kauwen. Maar…. Nu niet meer! Ik heb de WeGrill One ontdekt. Zelfs zo’n chaootje als ik kan met deze gadget een perfect stukje vlees op tafel toveren.

  WeGrill maakt een eind aan rauw en zwartgeblakerd vlees

  Het werkt echt heel simpel: app downloaden, temperatuur of tijd instellen voor het juiste vlees, thermometer in het vlees doen en op de barbecue leggen. Nu kan ik rustig met mijn gasten babbelen en drankjes inschenken.  Als de alarmbellen gaan rinkelen op mijn smartphone, heeft deze Grillmaster een perfect stukje vlees voor iedereen. En het mooie is dat ik de WeGrill One ook kan gebruiken als het geen barbecue-weer is. Hij is namelijk ook geschikt voor vlees uit de oven. Mijn rauwe en zwartgeblakerde periode ligt voorgoed achter mij :) 

  Wil je meer weten of wil je 'm graag bestellen? Kijk dan hier: https://www.gekopgadgets.nl/wegrill-one-digitale-vleesthermometer