All Categories
  Search

  Zeal Optics Z3 Carbon Matzwart

  €249.00
  Dit product is niet op voorraad
  Neem contact met ons op voor de actuele levertijd
  Keurmerk webwinkel
  Betaal veilig met iDeal
  Betaal gemakkelijk en snel met PayPal
  Mastercard
  VISA
  American Express
  Bancontact / Mister Cash
  Sofort
  Bitcoin
  Manufacturer Zeal
  Skibril met GPS
  Manufacturer part number: 10819
  GTIN: 685559108195

  Zeal Optics Z3 Carbon Matzwart productbeschrijving

  Het klinkt je vast bekend: je bent op wintersportvakantie en je vraagt jezelf af hoe hoog die éne piste was en hoe snel je die steile afdaling wel niet hebt genomen. De Zeal Optics Z3 houdt al deze gegevens, samen met nog vele andere, precies voor je bij.

  Technisch ongeëvenaard
  Zeal Optics heeft deze bril ontworpen met het idee om de meest technisch geavanceerde bril ter wereld te ontwikkelen. Zo is de ultrapolariserende lens voorzien van een beschermlaag, verandert de bril van kleur naarmate de intensiteit van het licht verandert en is de binnenkant van de bril voorzien van een laag die ervoor zorgt dat de bril niet beslaat. Deze drie maatregelen zorgen er voor dat je zelfs onder lastige weersomstandigheden alles kunt blijven zien.

  Meten is weten
  Een ander technologisch hoogstandje van de Zeal Optics Z3 is het GPS-geïntegreerde display, waarop je tal van gegevens kunt aflezen. Je bent dus zelfs tijdens je afdalingen al volledig op de hoogte over onder andere de hoogte waarop je je bevindt, de afstand van je sprongen, je snelheid, het aantal gemaakte afdalingen, je geografische positie en de omgevingstemperatuur. De bril slaat de gegevens op, zodat je die later met de wereld kunt delen.